Első alkalommal lépett fel Lengyelországban a Vágtázó Csodaszervas

Mindezidáig sem a Vágtázó Csodaszarvas, sem pedig a Vágtázó Halottkémek nem lépett fel Lengyelországban. A koncertsorozat a magyar kultúra olyan elemét mutatja meg, amelyet eddig a lengyel közönség alig ismerhetett. A turné pusztán kezdő lépése egy nagyobb szabású zenei együttműködésnek, a lengyel partnerrel, a Warsaw Village Banddel tervezett közös felvétel további fellépéseket és felvételeket ösztönözhet majd Lengyelországban és Magyarországon egyaránt.

VCSSZ_Színpad2Fejlec

A turné állomásai:

05.29.vasárnap – Varsó, Bródno „Európa Gyökerei” Fesztivál

A Varsó északi kerületében található bródnói művészeti parkban megrendezett nemzetközi fesztivál célja Európa kulturális gyökereinek feltérképezése. A népszerű művészeti eseményen kirakodóvásár, gyerekprogramok, utcaszínházi események mellett kiemelkedő nemzetközi együttesek koncertje alkotja a programot. A magyar formáció mellett fellép még a Twinkle Brothers (Jamaika), a Hun-Huur-Tu (Mongólia), és négy kiváló lengyel együttes is.

http://www.dkswit.com.pl/korzenie-europy-2016.html

06.02. csütörtök, Opoczno, Miejski Dom Kultury

Opoczno város kulturális központjának vezetői régi rajongói az együttesnek – ők hívták meg az együttest.

http://www.mdkopoczno.pl/index.php?cat=news&page=koncert-vagtazo

06.03. péntek, Lublin, Centrum Spotkania Kultur – Kontinenty Fesztivál

A kelet-lengyelországi város a világzene egyik legfontosabb központja az országban, éppen ezért is kiemelkedő jelentőségű, hogy az idei év tavaszán átadott hatalmas, kiválóan felszerelt kulturális központ első magyar fellépője a Vágtázó Csodaszarvas lesz, ráadásul éppen a „Kontinensek” c. távoli kultúráknak és az utazásnak szentelt fesztivál legfontosabb napján.

http://festiwalkontynenty.pl/program/vagtazo-csodaszarvas-koncert/

Galéria:

Vágtázó Csodaszarvas turné – Lengyelországi Magyar Kulturális Évad 2016/2017

Vágtázó Csodaszarvas

 In Egyéb
Legutóbbi bejegyzések

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez