Dátum/Időpont
2017.04.05.
00:00

Rendezvénysorozat No Categories

Címkék


2017. április 5-én a Lengyelországi Magyar Kulturális Évad egyik programjaként Újszandecen vendégszerepelt a születésének centenáriumát ünneplő A Csárdáskirálynő

A Balassi Intézet szervezésében, a Budapesti Operettszínház és a Pentaton Koncert- és Művészügynökség partnerségével zajló nemzetközi turné korábbi állomási: Bécs, Brüsszel, Csíkszereda, Csungking, Delhi, Eperjes, Kézdivásárhely, London, Maribor, Moszkva, Peking, Pozsony, Sanghaj, Szabadka, Székelyudvarhely, Varasd és Zombor.

A Csárdáskirálynő teltházas előadására 2017. április 5-én 18 órakor az újszandeci Kulturális Központban került sor. Az eseményt Körmendy Adrienne főkonzul nyitotta meg.

A műsorban Lukács Anita, Vadász Zsolt, Katona Klaudia és Laki Péter előadásában a zeneszerző legnépszerűbb darabjának sikerszámai – Szilvia belépője; A lányok, a lányok, a lányok angyalok; Egy a szívem, egy a párom; Jaj, cica; Az asszony összetör; Kigyúlnak a lámpák, fény ragyog; Minden éjjel önről álmodom; Mint szerelmes fecskepár; Emlékszel még; Te rongyos élet;  Hurrá kvartett; Hajmási Péter, Hajmási Pál; Táncolnék a boldogságtól és a Jaj, mamám – hangzottak el. Az előadás a  Budapesti Operettszínház Zenekara kvintettjének közreműködésével valósult meg.

A programot az Első Világháborús Centenáriumi Emlékbizottság támogatja.

Együttműködő partnerek: Budapesti Operettszínház, Pentaton Koncert- és Művészügynökség

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez