Dátum/Időpont
2016.10.15.
22:00

Helyszín

Lengyelország - Krakkó, Marii Konopnickiej 28

Rendezvénysorozat No Categories

Címkék


2016. október 11. és 16. között Krakkóban kerül megrendezésre a nemzetközi Patchlab Fesztivál, melynek középpontjában az interdiszciplináris (poszt)modern művészeti formák állnak, melyek az új technológiák, a humán tudományok és a kreatív programozás találkozásából, illetve azok kölcsönhatásából születtek. Az idei év kiemelt témája az ember és a gép kapcsolata. A rendezvény magyar résztvevője az Attaray Visual (Sztojánovits Andrea).

További információk a rendezvényről:  http://patchlab.pl/?page_id=143&lang=pl

A művész honlapja: attaray.wordpress.com

AV NIGHT 2

Október 15. (szombat)

22:00

Hotel Forum

15 PLN (elővételben a Going App-on keresztül)

20 PLN (a bejáratnál)

ATTARAY VISUAL (Sztojánovits Andrea)

attaray_2_sztojanovits-andrea

A művész 2009-ben diplomázott Budapesten, a Magyar Képzőművészeti Egyetem Intermédia és Pedagógia szakán. Jelenleg az egyetem doktori képzésén tanul. Közel tizennégy éve foglalkozik a digitális képalkotás egyik határterületével: az improvizációs audiovizuális előadásokkal – VJ (videóművészet) – elméleti és gyakorlati szinten is. Doktori disszertációját is ebben a témakörben írja. Művészeti tevékenységében fontos szerepet játszik a VJ-kultúra transzportálása a „tradicionális” képzőművészetbe. Ezt különböző installációk és előadások készítésével mind látvány, mind pedig a gondolkodás szintjén próbálja elérni.

Az este további résztvevői:

FIEDEL (MMM, Berghain Resident/Berlin)

Fiedler aka Michael Fiedler – producer, a berlini Berghain klub rezidens DJ-je. A berlini zenei élet egyik igazi mestere, aki visszautasítja a sztereotíp elképzeléseket arról, hogy milyen is állítólag a Berlin techno hangzás, összekapcsol nyilvánvalóan ellentétes zenéket, a stílusok és hangulatok kölcsönhatása és keverése által. A minimalizmus és a house, a nehéz electro, és olykor még a hi-NRG is – ezen hangzások szintézise viszi tovább zenéjében a történet fonalát.

Eltron John

DJ, producer és lemezgyűjtő. Közel egy évtizede a lengyel underground zenei élet kiemelkedő alakja. Sokan kedvelik a szakmához való szenvedélyes, ugyanakkor ésszerű hozzáállása miatt. Zenéjének meghatározó irányzatai a blues, a soul, a disco, a dub és a psychedelia, továbbá a house és a techno – ezek határvonalai gyakran elmosódnak nála. Országszerte és külföldön is több száz koncertet adott különböző klubokban és fesztiválokon. 2008-ban részt vett a Red Bull Music Academy-n Barcelonában.

Sylwia / NYP

Sylwia Lengyelországból származik, DJ-ként és producerként tevékenykedik, jelenleg Berlinben él. Musical énekesi szólókarrierje Krakkóban indult, ahol a Sentel duó tagja volt, illetve fellépett számos nagyszabású zenei rendezvényen. Olyan művészekkel volt egy színpadon, mint Neil Landstrumm, Inigo Kennedy, Pery, ArD, Recondite, Blawan, és még sokan mások. Miután Berlinbe költözött, tovább folytatta zenei elképzeléseit, inspirációt nyerve a város hangulatából. Ez arra ösztönözte, hogy részt vegyen a berlini CTM fesztiválon, majd ugyanebben az évben a Tresor New Faces eseménysorozatának is tagja volt. Sylwia stílusában a művész személyes érdeklődése a hangsúlyos, nem pedig az éppen aktuális irányzatok, közönségét is meghívja erre a zenei utazásra.

Visuals:

4youreye [AT]

ElasticEye [UK]

Attaray Visual [HU]

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez